Фактори зростання прибутку промислового підприємства - Дженкова, Г.К. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Мета статті полягає в дослідженні механізму формування прибутку у взаємозалежності з факторами, що впливають на нього, і проблеми досягнення балансу між прагненням фірми максимізувати прибуток і необхідністю його лімітування, породженою впливом держави і конкурентів.