Інвестиційне кредитування переробних підприємств АПК банківськими установами - Коваленко, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою статті є аналіз динаміки інвестиційного кредитування банківськими установами переробних підприємств агропромислового комплексу. Під час проведення дослідження були використані аналітичний, статистико – економічний, графічний, порівняльний методи та метод системного аналізу.