Аспекти фінансування інноваційних проектів в Україні - Григор'єва, О.Є. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Основною ціллю статті є аналіз існуючих джерел фінансування інноваційних проектів в Україні, виявлення позитивних сторін та недоліків при тому чи іншому методу фінансування. Крім того, ціллю статті є виявлення та постановка проблем, що пов’язані з фінансування інноваційної діяльності в Україні та пошук можливих рекомендацій щодо покращення стану.