Знання в управлінні підприємством як складова інформаційного менеджменту в умовах інформатизації суспільства - Рижков, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою даної публікації є дослідження порядку отримання, обробки та використання інформації за допомогою інформаційних технологій, виявлення проблемних питань відносно її обсягів, розроблення заходів, спрямованих на поліпшення використання інформації персоналом підприємства для прийняття на її основі відповідних управлінських рішень.