Система показників соціально-економічного розвитку регіонів (на прикладі Дніпропетровської області) - Гільорме, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Метою статті є розробка методологічних засад та практичне застосування на прикладі промислового регіону – Дніпропетровської області.