Підвищення ефективності роботи підприємства при поглибленні врахування ризиків інвестиційної діяльності - Яровенко, Т.С. (Культура народов Причерноморья, 2005)
У статті розглянуто складові механізму регулювання інвестиційної діяльності. Розроблено механізм оцінки та управління інвестиційними проектами. В статье рассмотрены составляющие механизма регулирования инвестиционной деятельности. Разработан механизм оценки и управления инвестиционными проектами. The components of the mechanism of the regulation of the investment activity are offered. The algorithm of the investment projects creation is determined.