Економічна ефективність функціонування рекреаційної сфери АР Крим - Страчкова, Н.В.; Галух, Г.А. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою роботи є проведення аналізу та надання оцінки розвитку туристичної галузі в Луганській
області.