Інноваційний менеджмент підприємств як об'єктивна необхідність в умовах ринку - Колесников, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В статье рассмотрено понятие инновации, сформулирвоано определение инновационного менеджмента, приведена необходимость применения инновационного менеджмента на предприятиях Украины. Рассмотрена логичная взаимосвязь стратегического и инновационного менеджмента. У статті розглянуто поняття інновації, сформульовано визначення інноваційного менеджменту, наведена необхідність застосування інноваційного менеджменту на підприємствах України. Розглянуто логічний взаємозв'язок стратегічного та інноваційного менеджменту The concept of innovation is reviewed in the article, the definition of innovative management is given here and the necessity of innovative management on the Ukrainian enterprises is well illustrated in the text. It is also given the examination of logic links between strategical and innovative management.