Соціокультурні передумови для рекреаційно-туристичної діяльності в Кіровоградській області - Маслова, Н.М. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою даної статті є обґрунтування комплексу соціокультурних передумов для розвитку рекреаційної діяльності в Кіровоградській області як одного з перспективних напрямків її соціально-економічного розвитку.