Удосконалення інтегральної оцінки фінансового стану промислового підприємства - Клементьєва, О.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2005)
В статті розглянута методика інтегральної оцінки фінансового стану підприємства та проведено її удосконалення. Автором розроблена класифікація типів фінансового стану, визначені параметри належності до типу і дана їх характеристика. На вдосконалених методичних засадах проведено розрахунок інтегрального показника фінансового стану промислового підприємства. В статье рассмотрена методика интегральной оценки финансового состояния предприятия и проведено ее усовершенствование. Автором разработана классификация типов финансового состояния, определены параметры принадлежности к типу и дана их характеристика. На усовершенствованных методических основах проведен расчет интегрального показателя финансового состояния промышленного предприятия. This research is focused on integral criterion procedures and innovations for the financial standing of industrial enterprises. The author gives the classification of types of financial standing with the detailed characteristics and pertain parameters for each of the types. The integral criterion estimating carried out for the industrial enterprises, is based on a number of methodological improvements.