Використання лізінгу для залучення міжнародних інвестицій - Іртищева, І.О. (Культура народов Причерноморья, 2005)
У роботі досліджено лізингові операції при технічному оснащенні аграрного сектору України, висвітлено світовий досвід. Основними методами досліджень є аналітичні. В работе исследованы лизинговые операции при техническом оснащении аграрного сектора Украины, отражен мировой опыт. Основными методами исследований являются аналитические.