Екологічне страхування господарської діяльності підприємства - Пашенцев, О.І. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Запропоновано методику визначення тарифу екологічного страхування діяльності підприємства, що враховує закон функціонування устаткування підприємства (показовий, експонентний). Предложена методика определения тарифа экологического страхования деятельности предприятия, учитывающая закон фнкционирования оборудования предприятия (показательный, экспоненциальный). The technique of definition of the tariff of ecological insurance of activity of the enterprise taking into account the law work of the equipment of the enterprise (indicative, экспоненциальный) is offered.