Some aspects of using internet resources in teaching students on computer tecnologies - Кистол, Л.П.; Тюнина, Е.В. (Культура народов Причерноморья, 2005)
В статье предлагается использовать применение интернет технологий в процессе преподавания английского языка студентам компьютерных специальностей технических вузов. Следует подчеркнуть, что в то же время с применением интернет технологий происходит обучение профильной терминологии, а также усовершенствования навыков общения с иностранными партнерами в таких формах как чат и электронная почта. У статтi пропонується використовувати застосування інтернет технологій у процесі викладання англійської мови студентам комп'ютерних спеціальностей технічних вузів. Слід пдкреслити, що водночас із застосуванням інтернет технологій відбувається навчання профільної термінології, а також удосконалення навиків спілкування з іноземними партнерами у таких формах як чат та електронна пошта.