Методичні підходи до визначення часу настання банківської та валютної криз - Коваленко, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Мета статті – визначення сукупності методологічних підходів до моделювання валютно- фінансових криз та їх вивчення для формування методів їх прогнозування та попередження.