Формування раціональної системи управління твердими побутовими відходами - Абрамова, М.В.; Османов, І.Х. (Вісник економічної науки України, 2011)
Проблема утилізації твердих побутових відходів, що формуються внаслідок економіко-господарської діяльності, є багатогранною та комплексною. Її складність обумовленатим, що їх формування процес не тільки економічний, але й соціальний, тому що споживання благ, яке є причиною виникнення цих відходів, протікає переважно у побутовій сфері. Проблема утилизации твердых бытовых отходов,
которые формируются в результате экономико хозяйственной деятельности, являются многогранными и комплексными. Её сложность обусловлена тем, что их
формирование, процесс не только экономический, но и социальный, потому что потребление благ, которое
является причиной возникновения этих отходов, протекает преимущественно в бытовой сфере. Problem of utilization of hard domestic offcuts which
are formed as a result экономико to economic activity, are
many-sided and complex. Its complication is conditioned that
their forming, a process is not only economic but also
social, because the consumption of blessings, which is reason
of origin of these offcuts, flows mainly in a domestic sphere.