Теорія прийняття рішень й системний аналіз в управлінні рекреаційною діяльністю - Шембєлєва, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Мета цієї статті - застосування теорії прийняття рішень та системного аналізу до управління підприємствами туристсько-рекреаційного комплексу національної економіки.