Використання міжнародних стандартів для розрахунку індикаторів тіньової економіки - Святохо, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В статье рассмотрены методы расчета индикаторов теневой экономики, используемые в международной практике, а также представленны их преимущества и недостатки. На основании проведеного анализа определен оптимальный способ расчета индикаторов теневой экономики, базирующийся на комплексном использовании рассмотренных методов. У статті розглянуто методи розрахунку індикаторів тіньової економіки, які використовуються в міжнародній практиці, а також представлені їх переваги і недоліки. На підставі проведеного аналізу було визначено оптимальний спосіб розрахунку індикаторів тіньової економіки, що базується на комплексному використанні розглянутих методів. The methods of calculation of indicators of the underground economy, used in the international practice, are considered in the article, and also there are their advantages and failings. The optimum method of calculation of indicators of the underground economy is found, being based on the complex use of the considered methods.