86-а Генеральна асамблея Міжнародного союзу академій наук - Онищенко, О.С.; Римаренко, С.Ю. (Вісник НАН України, 2012)
22–29 січня 2012 року делегація Національної академії наук України на чолі з членом Президії НАН України, академіком-секретарем Відділення історії, філософії та права НАН України, генеральним директором Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського академіком О.С. Онищенком взяла участь у 86-й Генеральній асамблеї Міжнародного союзу академій наук (UAI–IUA), яка пройшла у м. Нью-Делі (Індія).
Міжнародний союз академій наук належить до найстаріших світових об’єднань академій наук гуманітарного профілю, що опікується збереженням та популяризацією класичної наукової та культурної спадщини людства. Національна академія наук України бере участь в реалізації низки проектів UAI–IUA.