Адаптаційні механізми в управлінні розвитком промислових підприємств - Саломатіна, Л.М. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто сучасні підходи до методології формування адаптаційного механізму в системі управління розвитком промислового підприємства в умовах зростання складності, динамічності й невизначеності змін середовища.
Ключові слова: адаптація, інновація, управління, промислові підприємства. Рассматриваются современные подходы к методологии формирования адаптационного механизма в системе управления развитием промышленного предприятия в условиях роста сложности, динамичности и неопределенности изменений среды.
Ключевые слова: адаптация, инновация, управление, промышленные предприятия. The article considers the modern approaches to the methodology of formation of the adaptative mechanism in the system of management of industrial enterprises development in the conditions of growing complexity, dynamism and uncertainty of the environment changes.
Keywords: adaptation, innovation, management, industrial enterprises.