Морські перевезення світовим торговельним флотом: попит та пропозиція - Бичковський, А.Ю. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто питання попиту та пропозиції на світовому ринку морських торговельних перевезень у контексті глобалістичної трансформації та посткризових тенденцій. Рассматриваются вопросы спроса и предложения на мировом рынке морских торговых перевозок в контексте глобалистической трансформации и посткризисных тенденций. The paper covers the problems of supply and demand on the world market of shipping in the context of globalistic transformation and postcrisis trends.