Проблеми та стратегічні пріоритети розвитку сировинної бази металургійного виробництва - Ращупкіна, В.М. (Економіка промисловості, 2011)
Досліджено проблеми управління сировинними активами металургійної галузі України. Механізм управління розглянуто як сукупність методичних підходів до впровадження на підприємствах перспективних технологій виробництва й оцінки експортних ніш для розміщення металопродукції.
Ключові слова: сировинна база, металургія, підприємства. Исследованы проблемы управления сырьевыми активами металлургической отрасли Украины. Механизм управления рассмотрен как совокупность методических подходов по внедрению на предприятиях перспективных технологий производства и оценки экспортных ниш для размещения металлопродукции.
Ключевые слова: сырьевая база, металлургия, предприятия. The problems concerning management of resource assets of Ukraine’s metallurgical industry are examined. The mechanism of management is considered as a combination of methodical approaches to introduction of advanced technologies and estimation of export niches for locating the metal products.
Keywords: resource base, metallurgy, metallurgical enterprises.