Тенденции и особенности развития металлургической отрасли зарубежных стран в посткризисный период - Никифорова, В.А. (Економіка промисловості, 2011)
Проаналізовано динаміку виробництва, споживання і продажів металопродукції в основних країнах і регіонах-металовиробниках під впливом світової фінансово-економічної кризи. Виявлено головні світові тенденції посткризового розвитку металургійної галузі.
Ключові слова: металургія, наслідки світової кризи, тенденції посткризового розвитку. Проанализирована динамика производства, потребления и продаж металлопродукции в основных странах и регионах-металлопроизводителях под влиянием мирового финансово-экономического кризиса. Выявлены главные мировые тенденции посткризисного развития металлургической отрасли.
Ключевые слова: металлургия, последствия мирового кризиса, тенденции посткризисного развития. The paper analyses dynamics of production, consumption and sale of metal products in main countries and regions-metal producers under the influence of the world financial crisis. Main world trends in the post-crisis development of metallurgy are identified.
Keywords: metallurgy, consequences of the world crisis, trends in post-crisis development.