Стратегії та підходи до реструктуризації підприємств сфери ЖКГ в умовах реформування власності України - Водовозов, Є.Н. (Економіка промисловості, 2011)
Наведено результати дослідження існуючих підходів до стратегічних напрямів реструктуризації підприємств сфери ЖКГ в умовах реформування власності. Ключові слова: стратегія реструктуризації, ЖКГ України, реструктуризація підприємства, антикризове управління, стратегічний менеджмент. Приведены результаты исследования существующих подходов в стратегических направлениях реструктуризации предприятий сферы ЖКГ в условиях реформирования собственности. Ключевые слова: стратегия реструктуризации, ЖКХ Украины, реструктуризация предприятия, антикризисное управление, стратегический менеджмент. The paper presents the results of studying the approaches in strategic directions of restructuring of housing and communal enterprises under property reformation in Ukraine. Keywords: strategy of restructuring, housing and communal facilities of Ukraine, restructuring of enterprise, anti-crisis management, strategic management.