Теоретико-методичний інструментарій формування комбінованих політик управління оборотним капіталом - Єрмак, С.О. (Економіка промисловості, 2011)
Викладено основні теоретичні аспекти й обґрунтовано практичний інструментарій формування комбінованих політик управління оборотним капіталом підприємств.
Ключові слова: оборотний капітал, політика формування, політика авансування, комбінована політика. Изложены основные теоретические аспекты и обоснован практический инструментарий формирования комбинированных политик управления оборотным капиталом предприятий.
Ключевые слова: оборотный капитал, политика формирования, политика авансирования, комбинированная политика. The article considers basic theoretical aspects of working capital management and grounds practical instruments for combining policies on management of enterprise’s working capital.
Keywords: working capital, policy of formation, policy of advancing, combined policy.