Аналіз та розробка методики розрахунку витрат на підготовку спеціаліста у сфері цивільного захисту у ВНЗ МНС України - Куценко, М.А. (Економіка промисловості, 2011)
Проаналізовано існуючі методики визначення вартості підготовки студентів у ВНЗ України та розроблено методику розрахунку витрат на підготовку спеціаліста у сфері цивільного захисту у ВНЗ МНС України. Ключові слова: освіта, вищі навчальні заклади, фінансове забезпечення, вартість підготовки спеціаліста, сфера цивільного захисту. Проанализированы существующие методики определения стоимости подготовки студентов в вузах Украины и разработана методика расчета расходов на подготовку специалиста в сфере гражданской защиты в вузах МЧС Украины. Ключевые слова: образование, высшие учебные заведения, финансовое обеспечение, стоимость подготовки специалиста в сфере гражданской защиты. The paper analyses the existent methods used to calculate costs of students training at the higher educational establishments of Ukraine. The methods for calculating costs of training in the sphere of civil protection at the higher educational establishments of the Ministry of Emergencies of Ukraine have been developed. Keywords: education, higher educational establishments, financial provision, specialists training costs in the sphere of civil protection.