Оценка человеческого капитала промышленного предприятия в условиях инновационного развития - Омельченко, С.Н. (Економіка промисловості, 2011)
Запропоновано методичний підхід до оцінки людського капіталу промислового підприємства для різних видів інновацій. Обґрунтовано вибір методів оцінки елементів людського капіталу для різних категорій персоналу промислового підприємства.
Ключові слова: оцінка, людський капітал, метод, вид інновації, елемент. Предложен методический подход к оценке человеческого капитала промышленного предприятия для различных видов инноваций. Обоснован выбор методов оценки элементов человеческого капитала для различных категорий персонала промышленного предприятия.
Ключевые слова: оценка, человеческий капитал, метод, вид инновации, элемент. The methodical approach to evaluation of an industrial enterprise’s human capital under different types of innovations is offered. The choice of methods for evaluating human capital’s elements is grounded considering different categories of personnel of the industrial enterprise.
Keywords: evaluation, human capital, method, type of innovations, element.