Особливості планування інвестиційних проектів з відтворення виробничої потужності збиткових вуглевидобувних підприємств - Лозинський, І.Є. (Економіка промисловості, 2011)
Розкрито особливості планування інвестиційних проектів з відтворення виробничої потужності на збиткових вуглевидобувних підприємствах. Запропоновано алгоритм розрахунку ефективності інвестиційного проекту.
Ключові слова: інвестиції, вугільна галузь, шахта, відтворення потужності, проект, очисний вибій, ефективність, собівартість, термін окупності, дисконтування. Раскрыты особенности планирования инвестиционных проектов по воспроизводству производственной мощности на убыточных угледобывающих предприятиях. Предложен алгоритм расчета эффективности инвестиционного проекта.
Ключевые слова: инвестиции, угольная отрасль, шахта, воспроизводство мощности, проект, очистной забой, эффективность, себестоимость, срок окупаемости, дисконтирование. The planning of investment projects on reproduction of production capacity of unprofitable coal-mining enterprises is described. The algorithm for calculating the efficiency of the investment project is offered. Its economic efficiency has been proven.
Keywords: investments, coal industry, mine, reproduction of capacity, project, stope, efficiency, prime price, period of recoupment, discounting.