Мотивація ініціативної творчої економічної діяльності як основи громадянського суспільства - Ткаченко, В.А.; Гаращук, О.В. (Економіка промисловості, 2011)
Розкрито наукове обґрунтування усвідомленого сенсу ініціативної творчої діяльності як підґрунтя розбудови нового суспільства – демократичної громадянської держави – через пізнання суті мотиваційних чинників.
Ключові слова: мотивація, ініціатива, суспільство, демократія, вартість. Раскрыто научное обоснование осознанного смысла инициативной творческой деятельности как подпочва перестройки нового общества – демократического гражданского государства – через познания сути мотивационных факторов.
Ключевые слова: мотивация, инициатива, общество, демократия, стоимость. The paper presents a scientific substantiation of a conscious sense of the creative initiative activity as a precondition for rebuilding a new society – a democratic civil state – through knowledge of the intrinsic motivational factors.
Keywords: motivation, initiative, society, democracy, value, discourse practice.