Сучасні аспекти дослідження поняття “толерантність” - Бобовнікова, Л.О. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В статье анализируются основные аспекты современных исследований понятия "толерантность" в иностранной и отечественной литературе. С философских позиций автор определяет понятие "толерантность". У статті аналізуються основні аспекти сучасних досліджень поняття "толерантність" в зарубіжній та вітчизняній літературі. З філософських позицій автор визначає поняття "толерантність". The article deals the basic aspects of the contemporary researches of the conception "toleration" in the foreign and native literature. The definition of the toleration with philosophical analysis proposed by the author is presented.