Крест как символ парадигмального образа эпохи христианской цивилизации - Масаев, М.В. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Убедительнее всего проследить становление невидимой структуры символа и обретение подлинного органического единства видимого знака символа и его невидимой структуры на примере знака креста как символа парадигмального образа эпохи христианской цивилизации. Это и сделано в данном материале. Переконливіше за всього простежити становлення невидимої структури символу та обретення дійсної органичної єдності видимого знаку символа та його невидимої структури на прикладі знаку хреста як символа парадигмального образу епохі християнської цивілізації. Це й зроблено у даному матеріалі. It is the most convincing to trace formation of invisible structure of symbol and finding of real organic unity of visible sign of symbol and its invisible structure on the example of the sign of cross as the symbol of paradigmal image of epoch of christian civilization. It is done in given material.