Эстетический скептицизм Дж. Сантаяны - Рыскельдиева, Л.Т. (Культура народов Причерноморья, 2004)
На основї геременевтичного методу автор знаходить новий зміст скептичного тексту відомого філософа. Аналіз його основних інтенцій демонструє естетизм та імморализм такого скептицизму. By hermeneutic means the author finds a new meaning and new sense of the well-known philosopher's text. It's analysis shows the aesthetic and immoral intentions of J.Santayana's skepticism.