Повышение эффективности контекстной рекламы в Интернете - Демин, А.А. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Рассмотрены пути повышения эффективности рекламной кампании на площадках поисковых систем. Предложен подход к формированию рабочей группы ключевых слов, используемых в рекламных предложениях, разработан механизм изменения состава группы. Выработаны рекомендации по формированию и коррекции цены предложения на рекламном аукционе Google. Выполнена проверка предложенных решений на основе практических данных коммерческой фирмы, занимающейся контекстной рекламой на площадке поисковой системы. Розглянуто шляхи підвищення ефективності рекламної кампанії на площадках пошукових систем. Запропоновано підхід до формування робочої групи ключових слів, використовуваних у рекламних пропозиціях, розроблений механізм зміни складу групи. Вироблено рекомендації з формування й корекції ціни пропозиції на рекламному аукціоні Google. Виконано перевірку запропонованих рішень на основі практичних даних комерційної фірми, що займається контекстною рекламою на площадці пошукової системи. During article were examined new ways of Internet search system advertising efficiency increasing. Have been suggested method of creation optimal keywords workgroup(which are used in advertising sentences) approach. Have been worked out recommendations for bid fixing and correction. on Google advertising auction. Suggested conceptions were tested and implemented on real busyness information of internet-advertising company, which is mostly concentrated on context advertising