Шляхи удосконалення проведення добровільного медичного страхування - Тарасова, Н.А. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Розглядається економічна сутність добровільного медичного страхування, а також проблеми, які заважають його розвитку. Основна увага приділена індивідуальному добровільному медичному страхуванню, намічені шляхи щодо покращання проведення медичного страхування. Рассматривается экономическая сущность добровольного медицинского страхования, а также проблемы, которые мешают его развитию. Основное внимание уделяется индивидуальному добровольному медицинскому страхованию, намечены пути улучщения проведения медицинского страхования. Economic essence of voluntary medical insurance and problems that hinder its development are considered. Main attention is paid to the individual