Особливості розвитку університетської освіти в умовах глобалізаційних процесів - Семів, Л.К.; Ходикіна, І.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Цель статьи - определить особенности влияния на университетское образование факторов глобального порядка: усиление глобализационных изменений на рубеже веков; активизация постиндустриальных тенденций; интернационализация высшего образования. Мета статті - визначити особливості впливу на університетську освіту факторів глобального порядку: посилення глобалізаційних змін на рубежі століть; активізація постіндустріальних тенденцій; інтернаціоналізація вищої освіти.