Ісламський фундаменталізм: історіографічний огляд - Камалов, Р.І. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Главная цель статьи связана с изучением украинской и зарубежной историографии, в которой дается оценка исламскому фундаментализму и его политических разновидностей. Головна мета статті пов'язана з вивченням української та зарубіжної історіографії, у якій дається оцінка ісламському фундаменталізму та його політичних різновидів.