Економічна сутність розвитку підприємства - Запасна, Л.С. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Проведен анализ сущности развития предприятия и его классификация с позиции различных ученых. На основании исследования предложено новое определение развития предприятия и дополнена классификация видовых проявлений развития на уровне предприятия. Проведений аналіз сутності розвитку підприємства і його класифікація з позиції різних вчених. На підставі дослідження запропоноване нове визначення розвитку підприємства та доповнена класифікація видових проявів розвитку на рівні підприємства. There is essence of development of an enterprise and its classification according to different scientists in the article. A new idea of development of an enterprise was suggested on the investigational reasons and was added the classification of aspectual reveal of the development on the level of an enterprise.