Вступ України до СОТ: можливі наслідки й загрози для українського підприємництва - Сальдо, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Поскольку вступление Украины в ВТО остается стратегическим направлением внешней политики нашего государства, важно в этой сфере принимать рациональные решения, тщательным образом анализируя и прогнозируя возможные изменения, которые могут произойти в бизнес-среде Украины в связи с интеграцией в Мировую организацию торговли. Оскільки вступ України до СОТ залишається стратегічним напрямком зовнішньої політики нашої держави, важливо в цій сфері приймати раціональні рішення, ретельно аналізуючи і прогнозуючи можливі зміни, які можуть відбутися у бізнес-середовищі України у зв'язку з інтеграцією до Світової організації торгівлі.