Перспективи розвитку експортоорієнтованої стратегії підприємств - Завтур, Д.О. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Рассмотрен вопрос стратегического развития экспортноориентрованной политики предприятий. Раскрыты перспективы развития международных торговых отношений Украины. Розглянуто питання стратегічного розвитку експортноорієнтовної політики підприємств. Розкрито перспективи розвитку міжнародних торгівельних відносин України.