Вплив бюджетних інструментів на економічний розвиток регіонів України - Лаврентьєв, М.М. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статье проанализировано влияние бюджетных инструментов на выравнивание экономического развития регионов Украины и предложены пути по снижению дифференциации экономического развития регионов. У статті проаналізовано вплив бюджетних інструментів на вирівнювання економічного розвитку регіонів України та запропоновані шляхи по зниженню диференціації економічного розвитку регіонів. There is the influence of budget instruments on the leveling economic development of Ukrainian regions and the ways to go down differentions of regional economic development.