Сучасні теоретичні та практичні аспекти розвитку регіонального агропромислового виробництва на продовольчому ринку - Лагодієнко, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Цель исследования заключается в определении аспектов негативного развития агропромышленного производства на продовольственном рынке и разработка предложений по их преодолению. Мета досліджень полягає у визначенні аспектів негативного розвитку агропромислового виробництва на продовольчому ринку та розробку пропозицій по їх подоланню.