Економічна ефективність інтеграції України у європейський ринок праці - Ткач, В.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статье проведены исследования процесса включения Украины в европейский рынок труда и сформированы стратегии достижения соответствующей производственной и социальной эффективности, проблема которой в условиях глобализации выходит на первое место. У статті проведено дослідження процесу включення України у європейський ринок праці та зформовані стратегії досягнення відповідної виробничої і соціальної ефективності, проблема якої в умовах глобалізації виходить на перше місце. Research of process of Ukraine's involvement into the European labour market is conducted. Strategies of appropriate production and social effectiveness achievement are elaborated having it as the most important problem in the conditions of globalisation.