Міжнародні підходи мотивації інвестиційних проектів - Тонких, О.Г. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статье рассматриваются международные методы мотивации инвестиционной деятельности. Обосновываются рекомендации по повышению мотивации при реализации инвестиционных проектов. У статті розглядаються міжнародні підходи до мотивації інвестиційної діяльності. Обґрунтовуються рекомендації щодо посилення мотивацій при реалізації інвестиційних проектів.