Гібридний мас-спектрометр FINNIGAN LTQ™ ORBITRAP™ у дослідженні білків (Вісник НАН України, 2012)
LTQ™ ORBITRAP™ — ідеальний прилад від
Thermo Scientific у мас-спектрометричному аналізі малих молекул біологічного походження з
визначенням точних мас.