Семіотичний підхід до використання відеореклами реклами у викладанні іноземної мови - Полікарпова, Ю.О. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Статтю присвячено розробці нового підходу до використання телевізійної реклами на заняттях з англійської мови у вищих навчальних закладах економічного спрямування, який полягає в застосуванні семіотичного методу. Основну увагу приділено аналізу семіотичних кодів, конвенцій, візуальних знаків, що використовуються у відеорекламі. Статья посвящена разработке нового подхода к использованию телевизионной рекламы на занятиях по английському языку в высших учебных заведениях экономического направления, который заключается в применении семиотического метода. Основное внимание уделено анализу семиотических кодов, конвенций, визуальных знаков, которые используется в видеорекламе. The article is devoted to the development of the new approach to TV- commercial usage at the English lessons at high educational establishments of economic direction, that lies in the application of the semiotic method. The main attention is paid to the analysisof the semiotic code, conventions, visual signs used in the videoadvertising.