Порядок розгляду справ та діловодство Державної ради Російської імперії 1906-1916 рр. - Зінченко, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Досліджується порядок розгляду справ та особливості здійснення діловодства у Державній раді Російської імперії 1906 - 1916 років. Исследуется порядок рассмотрения дел и особенностей осуществления делопроизводства в Государственном совете Российской империи 1906 - 1916 годов. The order of disposal of legal proceeding and features of a realization of clerical work in State council of the Russian empire 1906-1916.