Структурні особливості мінімальних фразеологічних одиниць у періодичній пресі (на матеріалі газети „Кримська світлиця”) - Грозян, Н.Ф.; Приходна, Н.С. (Культура народов Причерноморья, 2005)
У статті розглядається структурна класифікація мінімальних ідіом, які вилучені з періодичної преси. В статье рассматривается структурная классификация минимальных идиом, которые выбраны из периодической прессы. In this article structural classification of minimal idioms is discussed these were taken from periodical press.