Можливості використання рекреаційного й культурно-історичного потенціалу сільської місцевості Кіровоградської області - Семенюк, Л.Л. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Завданням нашої статті є аналіз потенційних можливостей використання рекреаційного та культурноісторичного потенціалу сільської місцевості Кіровоградської області в сучасних умовах.