Стійкість підприємств в трансформаційній економіці - Євтушевський, В.А. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Рецензія на монографію: Василенко В.А. Менеджмент устойчивого развития предприятий. К. ЦНЛ. – 2004. – 644с.