Методологічні аспекти реформування державної системи управління - Бобирєва, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2005)
В статті розглядаються сучасні методологічні основи та світовий досвід реформування державної системи управління сферою рекреаційних послуг. В статье рассматриваются современные методологические основы и мировой опыт реформирования государственной системы управления развитием сферы рекреационных услуг. In the article was represented up-to-date methodological basis and world experience of reformation state management system, which answer for development of recreation service.