Оптимизация производственного процесса при переходе на новый продукт - Василенко, В.А. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Разработана экономико-математическая модель, позволяющая на основе закономерностей инновационного развития предприятия определять период (момент) перехода организации на новый продукт (технологию), что дает
возможность менеджеру принимать упреждающие решения по управлению устойчивым развитием предприятия. Розроблено економіко-математичну модель, що дозволяє на основі закономірностей інноваційного розвитку підприємства визначати період (момент) переходу організації на новий продукт (технологію), що дає можливість
менеджерові приймати рішення, що попереджають, по керуванню стійким розвитком підприємства. New economic and mathematical model has been developed. This model allows one to determine the period (moment) of an organization's transfer to the new product (technology) on the basis of regularities of an enterprise's innovational development. This enables a manager to make predicting decisions on an enterprise's stable development management.